Skip to content

Tea Traveller

English Tea

‘Neem me terug in de tijd. Toen we op een luie zondagmiddag onderuit zaten in de tuin. Met thee en allerlei heerlijkheden; sandwiches, cakes, en scones met aardbeienjam en clotted cream. Of toen we na een herfstwandeling bij de open haard opdroogden, zwijgend genietend van Earl Grey en een toasted crumpet. Ook nooit een dag begonnen zonder een early morning cuppa. Schep rust in uw jachtige bestaan met afternoon tea. Laat Tea Traveller uw tea party stijlvol en gezellig verzorgen. U heeft het immers druk genoeg met de laatste roddels. Of misschien wel met een tearoom tango…’

Any time is tea time – My cup of tea

Tea Traveller laat je graag kennismaken met de Engelse tea. Van een romantische Tea for Two tot een grootse tea party van 200 personen. Het is een leuke manier om iets te vieren. Zoals een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, of een vrijgezellenfeestje. Thuis, op het werk, of op een sfeervolle locatie. Door heel Nederland, en zelfs daarbuiten. Wij staan alle dagen van de week voor je klaar. Al bijna 30 jaar!

De tafel wordt feestelijk opgemaakt met Wedgwood servies en allerlei heerlijkheden. We serveren uitstekende theesoorten, en je kunt je te goed doen aan homemade verse sandwiches, scones met jam & clotted cream, en nog veel meer zoete en hartige hapjes. Maar voor een uitgebreide lunch of een aangeklede borrel ben je bij ons zeker ook aan het juiste adres.

 

Reserveer een High Tea of Afternoon Tea aan huis

Neem contact op voor de mogelijkheden die de Tea Traveller heeft te bieden of bel of mail ons even voor een reservering, of maak een afspraak.

Tea Traveller

Naast de bekende high tea’s en afternoon tea’s verzorgt de Tea Traveller ook de gezelligste borrels en lunches. Op zoek naar een unieke locatie voor jouw event? Bespreek de mogelijkheden met de Tea Traveller.

Testimonials